System Tak utvider igjen  

Da System Tak AS ble etablert i 2018, var det som underleverandør med ambisjon om å bli hovedleverandør. - Det målet har vi nådd takket være dyktige ansatte og solide samarbeidspartnere, sier daglig leder Kristaps Roze. Nå vokser taktekkerbedriften ytterligere.  

- Vi har de siste årene stadfestet vår posisjon som en solid og seriøs aktør, og med økende oppdragsmengde følger naturlig nok behov for flere fagfolk, sier Kristaps Roze.

System Tak utfører alle typer taktekkeroppdrag i Oslo og Akershus, og håper nå altså å utvide staben fra 30 til 34 ansatte i løpet av kort tid.

Les mer om System Taks historie

 

- Vi jobber både med nytekking og rehabiliteringsprosjekter, så nå ønsker vi oss flere engasjerte, effektive og pålitelige kandidater, som kan dokumentere bred erfaring. Fagbrev er en klar fordel, men vi har også hatt god erfaring med å hjelpe ansatte frem til formell utdannelse internt i bedriften, forteller Roze.

 

System Tak gratulerer Oleg Puzanskis med fagbrev


- Uavhengig av bakgrunn er det viktig for oss at våre ansatte skal få lov å utvikle seg innen faget, og vi tilbyr selvsagt løpende oppdatering i form av kurs, samt norskundervisning til de som måtte trenge det.

 

System Tak er en papirløs bedrift og forventer at potensielle ansatte også skal benytte digitale arbeidsverktøy i sin hverdag.

- Vi ser en tydelig forventning fra kundesiden rundt det digitale, og siden vi helt fra start har satt oppdragsgivers behov i førersetet er det en selvfølge å levere også på saksbehandling.

 

System Tak opererer først og fremst i proffmarkedet, men påtar seg også oppdrag fra privatpersoner. - Særlig borettslag og sameier er et viktig satsningsområde for oss fremover, forteller Roze.

- Vi kan levere på hele takentreprisen, og har i løpet av de siste årene blitt kjent med mange store og små byggherrer og entreprenører. - Vi er opptatt av å levere kvalitet og får gode skussmål fra våre oppdragsgivere.

 

Opptatt av å bygge lagånd

 

Et godt og trygt arbeidsmiljø har vært og er en viktig faktor. - Det betyr at vi både er opptatt av å bygge en god internkultur hvor ansatte trives - og at vi har fullt fokus på HMS-aspektene ved jobben vår. I en bransje som vår hvor arbeidsplassen kan befinne seg opp til 40 meter over bakken, er riktig opplæring innen sikkerhet en avgjørende faktor for at folk skal føle seg trygge.

 

- Målet mitt er at System Tak skal bli den arbeidsplassen jeg selv ønsket meg som ung og nyutdannet, forteller Kristaps. - Vi er på god vei og jeg gleder meg til fortsettelsen!

 

Nysgjerrig på de utlyste stillingene? Her finner du stillingsannonsen.

 

 

0
Feed