Tette tak og robuste løsninger

Vi utfører taktekking på alle typer tak.

Privatboliger - Næringsbygg - Institusjoner - Industri - Samferdsel

 

3 menn i gule klær ser opp på en pall som blir heiset ned med kran

Tekking av flate tak

System Tak AS tilbyr tekking av alle typer flate tak, både med PVC og bitumenbaserte produkter. Vi utfører taktekking på tak av alle størrelser, fra privatboliger til større industrielle prosjekter.

Arbeid på skråtak

Skrå tak

Vi leverer komplette takløsninger både til nybygg og ved restaurering.  Vi har mesterkompetanse og erfaring i taktekking med singel, betongtakstein og skifer. 

Grønt gress med vanndråper på

Grønne tak

Vi har erfaring og kompetanse i tekking av diverse grønne tak, både ekstensive grønne tak og intensive, samt ballasterte taksystemer. Vi kan også tilby torvtak og andre løsninger.

Membran på rull

Membranarbeid

System Tak tilbyr også utførelse av diverse membranarbeid, deriblant terrassetekking, radonsikring, byggetidstekking og andre typer membranarbeid. Vi benytter alltid kvalitetsprodukter i vårt arbeid.

Blekk med vanndråper på seg

Blikkenslager

I tilknytning til taktekkeroppdrag, tilbyr vi som en av få aktører også blikkenslagertjenester. System Tak AS har lang erfaring med diverse typer takbeslag, samt takrenner og andre relevante produkter.

Grytetekking

Grytetekking

I System Tak sørger vi for tette tak og robuste løsninger på alle typer tak. Det inkluderer også grytetekking. Her har vi bred erfaring, og våre taktekkere har gjennomført nødvendig opplæring både i metoden og de HMS-tiltak som kreves.