Taktekker Oleg Puzanskis har fullført fagbrev i taktekkerfaget. System Tak gratulerer.

System Tak gratulerer Oleg Puzanskis med fagbrev

- Oleg er et godt eksempel på at det er fullt mulig å ta en formell utdannelse med gode resultater som voksen.

Oleg Puzanskis var en av System Taks første ansettelser. – Han kom til oss med masse kompetanse og erfaring, men manglet formell utdanning, forteller daglig leder Kristaps Roze.

- Vi ønsket å støtte Olegs ønske om å fullføre fagbrev på egenhånd og startet derfor med å organisere norskkurs, siden prøven må avlegges på norsk.

System Tak la også til rette for gode møter hvor teoretisk og praktisk nødvendig informasjon for å fullføre fagbrevet ble gjennomgått. – Før den avsluttende prøven jobbet vi med tidligere oppgaver, det gikk veldig bra.

 

Fagbrev gir muligheter

Oleg startet som taktekker i 2007 og har trivdes fra første stund.

- Jeg trives med å få være mye ute og det at vi jobber i små, men tette lag. Fagstolthet er også viktig for meg – det er fantastisk å være med å tekke tak, som kanskje er den viktigste fasaden på alle bygg.

- Med fagbrevet får jeg et håndfast bevis på at jeg er faglig dyktig, og det åpner også for flere muligheter i arbeidslivet, fortsetter Oleg.

Han har dog ingen planer om å forlate System Tak.

- Jeg har vært med helt siden starten og sett hvordan selskapet har vokst. Vi har bygget en sterk bedriftskultur hvor vi alle sammen har bidratt til at arbeidsstokken fungerer som et lag.

- Jeg gratulerer Oleg med fagbrevet og ønsker han lykke til i arbeidslivet. Han er et godt eksempel på at det er fullt mulig å formalisere kompetanse med gode resultater, selv i voksen alder. Jeg håper Olegs innsats kan være til inspirasjon for andre voksne fagarbeider uten formell utdanning, sier Kristaps, og avslutter:

- Tusen takk for alt du bidrar med i hverdagen Oleg, det setter vi alle pris på!

 

0
Feed