System Tak medlem i Mataki Members

Mataki Members har fokus på lønnsomhet, nettverksbygging og erfaringsutveksling i takbransjen. Det passer godt med System Taks prioriteringer og ambisjoner.

- Vi ble kjent med Mataki allerede ved oppstarten av System Tak AS, hvor de ble valgt som leverandør av ATB- produkter, forteller daglig leder i System Tak, Kristaps Roze.

- Vi er veldig fornøyde med kvalitet, saksbehandling og generelt samarbeid med Mataki, så det føles naturlig å inngå et enda tettere samarbeid med dem gjennom Mataki Members.

Mataki er et varemerke for Nordic Waterproofing Group, som er en av de største leverandører av takmaterialer i Europa og spesielt Norden.  

Fagkompetanse og solid erfaring

- Mataki Members tilbyr et faglig sterkt nettverk, samt økt lønnsomhet for oss. De har også et komplett produktspekter, noen som gjør at vi kan forholde oss til færre leverandører, sier Roze, og fortsetter: - Vi går inn i en fellesskap med profesjonelle takentreprenører, så en av fordelene for oss vil bli bedre nettverk i nærområdet.

Salgssjef i Mataki, Petter Grøtvedt er godt fornøyd med sitt nye medlem:

-  MATAKI har over lengre tid sett på SYSTEM TAK som en profesjonell takentreprenør med god fagkompetanse og solid erfaring. På bakgrunn av dette ser vi frem til et god samarbeide med SYSTEM TAK i tiden fremover og som medlem av MATAKI MEMBERS.

- Mataki Members er et riksdekkende team bestående av profesjonelle takentreprenører med fokus på kvalitet og utvikling av faget i et felles faglig miljø. Vi ønsker SYSTEM TAK velkommen som medlem av Mataki Members.

 

0
Feed