System Tak gratulerer Klavs Brigmanis med fagbrev!

I System Tak er vi opptatt av å legge til rette for ansatte som vil formalisere kompetansen sin.
- Klavs er en veldig dyktig taktekker som alltid leverer kvalitet og sørger for god fremdrift. Vi er veldig stolte over at han nå har fullført fagbrevet sitt, sier daglig leder Kristaps Roze.

Klavs ble ansatt i System Tak i 2020, men har jobbet som taktekker helt siden han kom til Norge i 2012.- Han har siden starten vist seg som en verdifull medarbeider, med spesiell kompetanse på PVC og ATB tak, forteller Roze. - Som BAS på flere store prosjekter har han imponert, og vi har derfor utvidet oppgavene hans slik at han ofte har flere prosjekter gående samtidig.

Roze har også store planer for den ferske fagarbeideren i fortsettelsen. - Planen er at Klavs skal være arbeidsleder for flere tekkelag i fremtiden.

 

Trives med utfordringene i yrket

 

For Klavs som startet som taktekkerhjelper er det godt å nå kunne skilte med fagbrevet.

- Jeg trives i jobben og de utfordringene vi har i hverdagen gir meg motivasjon til å hele tiden forbedre måten vi jobber på, forteller han og trekker også frem mulighetene for videreutdanning som en fordel med yrkesvalget.

 

- Jeg søkte meg til System Tak fordi det er spennende med en såpass ny bedrift som har vokst relativt fort. Det gjør også at jeg ser andre utviklingsmuligheter her enn i et stort og etablert firma.

 

- Her samarbeider vi godt sammen, er profesjonelle og systematiske. Det er selvfølgelig alltid forbedringspotensiale, men jeg tror vi kan vi få til alt jeg!

 

Selve fagprøven ble avlagt i januar på Icopal opplæringssenter på Fjellhamar.

- I løpet av tre dager tekket jeg to tak, og fikk en veldig god vurdering. Jeg er superfornøyd med å være ferdig med fagbrevet!

 

- Vi i System Tak AS gleder oss over hver eneste av våre medarbeidere som fullføre fagbrev eller tar videreutdanning i faget. Kompetanseheving er viktig for oss, slår Roze fast.

Og for 2021 ser det lyst ut: hele fem nye medarbeidere er i gang eller skal i gang, med formalisering av sin taktekkerkompetanse i år.

0
Feed