Taktekker med munnbind spriter hender som koronatiltak

Slik jobber vi under korona

Strenge smittevernregler, ansatte i karantene og færre fysiske møter har ført til en litt annerledes hverdag. Men System Tak AS er fortsatt i full drift og daglig leder er sikker i sin sak:
- Vi kommer oss gjennom dette!

Det er fortsatt trygt å kjøpe håndverkertjenester. For begge parters trygghet setter vi pris på om du vil lese gjennom denne sjekklisten før vi kommer på besøk.

 

Da Statsministeren stengte Norge 12. mars fikk det raskt konsekvenser for en bedrift med ansatte som reiser mye til og fra Polen og Latvia.

- Vi utarbeidet raskt retningslinjer for å minimere smitterisikoen og opprettet rutiner for å holde orden på hvem som hadde reist hvor og når, slik at vi enkelt kunne overholde karantenekravene, forteller daglig leder Kristaps Roze.

I starten var det mye usikkerhet knyttet til fremdriften på igangsatte prosjekter, men i dag har situasjonen normalisert seg.

- Selv om igangsatte prosjekter går sin gang, ser vi en liten brems i oppstart av nye prosjekter. Vi håper dette snur ila de nærmeste månedene.

- De ansatte er flinke til å holde avstand og overholde smittevernreglene. Alle har fått utdelt rikelig med masker og antibac, vi oppfordrer til hyppig håndvask – og ikke minst er terskelen for å holde seg hjemme med forkjølelse  og andre milde symptomer blitt lavere.

Ledelsen jobber fra hjemmekontor og alle møter gjennomføres via telefon eller Skype.

- Vi har også bedt de ansatte om å ta lunsjpausen sin i bilen fremfor i kantina eller på brakkeriggen.

 

Ikke bare sorgen

På tross av mye usikkerhet og begrensninger i arbeidshverdagen, har viruset faktisk ført med seg noe positivt.

- Alt er ryddigere! Det har vært nødvendig lenge, men vi ser nå at spesielt brakkene på byggeplassene har blitt mye hyggeligere. Vi ser også at vi bruker mindre tid på møter.

Når alt blir snudd på hodet gir det også en gylden anledning til å tenke på bedriftens fremtid.

- Vi ser at vi med fordel kan ha flere bein å stå på for å sikre oss mot lignende situasjoner, og har derfor begynt å se på muligheten for å utvide våre tjenester og markeder.

Så lenge denne situasjonene vedvarer vil vi i System Tak fortsette å gjøre alt vi kan for å sikre arbeidsplassen til våre ansatte, redusere smittefaren i samfunnet og ikke minst – fortsette å utføre arbeid for våre kunder.

 

0
Feed