Medlemskap i Takentreprenørenes forening TEF

System Tak AS ønsker å bidra til utviklingen av fremtidens takbransje.

System Tak ønsker å bidra til en seriøs og profesjonell taktekkerbransje. Å melde seg inn i Takentreprenørenes forening (TEF) har derfor vært planlagt siden selskapet ble etablert i 2018.

- TEF jobber aktivt for å bedre bransjens omdømme, det arbeidet ønsker vi å støtte, sier daglig leder i System TAK AS, Kristaps Roze.

Takentreprenørenes forening er tilknyttet Byggenæringens Landsforening og Næringslivets Hovedorganisasjon, noe som gir medlemsbedrifter tilgang til et bredt utvalg ressurser. Det finnes ca. 200 bedrifter som driver med taktekking i Norge, hvor TEFs medlemmer står for omlag 70 % av markedet.

Faglig og sosialt fellesskap

- I tillegg til at vi vil være med å ta ansvar for bransjen, gir medlemskapet oss også mulighet til å holde oss oppdatert på aktuelle debatter og næringspolitiske saker. Faglig oppdatering i form av kurs og fagtreff er selvsagt også viktig for oss, samt det å treffe kolleger i bransjen i mer uformelle settinger, sier Roze.

- Våre kunder skal kunne føle seg trygge på at vi er en seriøs samarbeidspartner.

TEF stiller krav til faglig kompetanse hos sine medlemmer, noe som gir økt trygghet for bedriftenes kunder.

– Vi følger allerede TEFs retningslinjer for utførelse av arbeid i tillegg til bransjestandarder. Gjennom medlemskap i TEF får vi en solid bekreftelse på at vi er en seriøs takentreprenør, avslutter Roze.

0
Feed